marți, 25 noiembrie 2008

Mesaj Radio Romania Actualitati

Sunt Alexandru Farcas, ministrul PSD al Integrarii Europene in perioada 2003-2004. Am finalizat pentru Romania negocierile de aderare la Uniunea Europeana. Am obtinut ridicarea vizelor si lupt in continuare pentru conditii de viata europene in Romania.

De o luna de zile ni se spune de diverse persoane ca PSD-ul s-a aflat la guvernare in ultimii patru ani si este responsabil pentru toate neimplinirile autoritatilor care au condus Romania in toti acesti ani.

Este o manipulare a opiniei publice, pusa la cale de PDL, partidul care si-a tradat alegatorii, s-a retras de la guvernare pentru a spune oamenilor acum ca nu este responsabil de haosul politic si administrativ in care traim.

Sectorul 3 din Bucuresti se confrunta cu dominatia unei oligarhii PDL-iste, dupa tipul celei invocate de presedintele Romaniei. Cei care locuiti in acest sector probabil v-ati intrebat de ce in afara de PDL nu sunt vizibile si alte partide, desi este campanie electorala.

Raspunsul este foarte simplu, primarul PDL Liviu Negoita nu a autorizat instalarea de materiale de campanie decat partidului din care face parte. Este motivul pentru care in sectorul 3 nu par sa candideze decat reprezentantii PDL, fapt ce denota DICTATURA PORTOCALIE SI INCALCAREA PRINCIPIILOR DEMOCRATIEI.

PSD vine cu o oferta de guvernare solida, adaptata nevoilor dumneavoastra, mai ales in conditiile in care criza economica se face simtita tot mai mult si la noi in tara. Protectia oamenilor este principala noastra grija, ocrotirea familiilor, a copiilor, a batranilor, a persoanelor defavorizate.

Noi locuri de munca, strazi si locuinte pentru tineri, pensii mai mari si salarii decente pentru dumnevaoastra; aceasta este oferta si angajamentul nostru pentru urmatorii patru ani.

Va astept pe 30 noiembrie sa votam pentru viitorul nostru, al copiilor nostri.

Voteaza o viata mai sigura, voateaza pentru tine!

Niciun comentariu: